Tuesday, January 13, 2009

Срећна Нова истеривачка !

Све најлепше вам желим свима у новој 2009. Знате већ шта је најважније, а све остало лепо ако дође-добро дошло.А има тога лепог што ишчекујемо... Ко није дипломиро да дипломира, ко се није обогатио да с'обогати, ко се није удо, да с'уда, ко није био у Јужној Америци д'иде, а могло би неко и детенце да пане, Систа Луза и Крис су ми ту прве фавориткиње.

Што се тиче сајта, могли бисмо 'рекорд' од 64 поста из прошле године да повећамо бар на 65! И мало више да му посвећујемо пажњу. Више неких анкетица, клипова и сл. Такође, могли бисмо да дебитујемо и на ситимагазину,малко да се изрекламирамо.

Од осталих ствари, Блек Ајви успешно прелази у зону прозе и надам се да ће колко већ у овој години да заблиста као краљица српског крими-романа.
Надам се и да ћемо да снимимо прву песму 'Сестара другарица', ја сам узео мало од оног Кристининог рефрена да напишем строфе и не делује лоше, шаљем чим завршим.
Очекујем да неко од истеривача коначно напише драму, а не би било лоше д'урадимо опет и неки заједнички прођето-ох, та чувена серија !

1 comment:

Anonymous said...

Srecna i tebi, Popadijo!
Srecna i vama, isterivacice!

onako je bila 2008, nije neka najludja godina svih vremena, al' nije ni losa. Zato 2009. ima da jebe kevu! Od prosle godine gotivno je sto je pobedio Obama i sto je pobedio Nadal - na istorijskom maratonskom Vimbldon finalu! Sigurno ima jos gotivnih stvari, ali mi trenutno nisu pri pameti.

Al' zato u 2009. ima svi Isterivaci da budu diplomirani gradjani (may price uzdam se u nas!), svi isterivaci da zive osamostaljeno (Krris!), a ovaj stream srecnih dogadjaja ce nadam se da pocne sutra mojim trijumfalnim polaganjem voznje!

Srecu na profesionalnom planu vise necu da nam zelim, sta bude bice jer je tako moralo biti, pa da vidimo...

Zvacu vas na neki blej ovih dana (cetvrtak? petak?)

xoxoxox