Tuesday, October 7, 2008

Godina Pravednickog Isterivanja


Drage sestre, drugarice,

verovali ili ne, blizi se godisnjica postojanja naseg bloga. Jedno sigurno tri, cetiri godine smo se dogovarali, pregovarali i odugovlacili, a ondak... u ponedeljak 29. oktobra 2007. godine, na ovoj www adresi zablistao je...

"PRVI POST !
Samo da vidimo da li radi ! Long live truth busters & sisters friends!
Објавио MPK Power у 4:33 PM 2 komentara"

Cinjenica da se nas blog dogodio i da, uprkos povermenim suvim periodima, on i dalje funkcionise, uliva mi nadu da ipak nismo totalne lenstine i lezilebovici. Osim toga, zavrsili smo i Black Ivy a, nedavno, Krris je diplomirala!!!

Nas blog je tokom godine rastao i privukao paznju ne samo ljudi koje smo molili i emotivno ucenjivali da ponekad nesto procitaju i napisu, vec i dvoje-troje potpuno slucajnih posetilaca!

Zato (a i iz generalne ljubavi prema vama i vinu) predlazem da uprilicimo malu proslavu povodom godisnjice naseg bloga! To moze da bude movie marathon (tema npr filmovi o isterivanju pravde tipa Serpiko) ili neka mini zurka u npr Brodu.

A do tada... vidimo se sledeceg vikenda na movie night chez moi or luzerka!

3 comments:

Anonymous said...

eee, godinu dana da se svati ko je ko:) nek se isterivanje natavi makar poisterali jedni druge.
a, i rođendane svi proslavimo skoro pa đuture:) potrovasmo se alkoholom:)
vidimo se za vikend, ako nam zafali ideja za godišnjicu, uvek je tu stari dobri Atlas!
p.s.Može i kod mene maraton, pa da slušamo i ploče.
povodom godišnjice, može glasanje: najveća posrnuća i usponi na isterivačima. za posrnuće predlažem Maretovo banovanje Srboljuba, a za uspon etimologiju kurca.
Za širenje svesti ožeži!

Anonymous said...

E, maraton ili u petak ili u nedelju, izjasnite se kad vam je bolje, sto se mene tice sve jedno! Mozda petak bolji da moze bezbrizno da se zagine ili neko nedeljno popodne, npr nadjemo se oko 6!

Sto se tice najvecih posrnuca i uspona... generalno svi postovi sa preko 35!!! komentara mogu da se podvedu pod posrnuca, gde svako slusa/cita samo samog sebe, a bilo je i dosta vredjanja (moram da priznam da je maare u par navrata prilicno jeb'o kevu!)...

a najveci uspon, ipak, je cinjenica da se vec nismo poisterivali i posvadjali na mrtvo ime! :) a ako do sad nismo - pa valjda nikad i necemo!

maare said...

čestitke dragi isterivači :) iako je maare u par navrata jeb'o kevu (nema spora), mora se imati u vidu da ni njegova mater nije ostala devica na ovom blogu.